Skip to content

 

 

Razpis za producenta-ko

–  TNK – vabi k sodelovanju vse zainteresirane kulturne producente-ke, ki delujejo v sferi nevladnih organizacij in so seznanjeni s trenutno politiko delovanja nevladnih organizacij.

KD TNK je nevladna organizacija v javnem interesu. Deluje od leta 2009 na področju Goriške, Slovenije in mednarodnega prostora. Ustvarja profesionalne produkcije z priznanimi umetniki, sodeluje na festivalih in svoj status potrjuje z referencami. TNK deluje na različnih umetnostnih področjih. Zanima nas vključevanje vseh segmentov skupnosti v kreativne procese uprizoritvenih dejavnosti, glasbe, vizualnih umetnosti, videa, participatornega gledališča, so-naravnega ustvarjanja, razvoja mednarodnega uprizoritvenega festivala in novih gledaliških praks.
V letu 2025 bo Nova Gorica skupaj z Gorizio (IT) Evropska prestolnica kulture. Želimo si doprinesti k razvoju NVO ponudbe tega območja in kulturnih povezav in programov.

Vabljeni k širjenju vizije in ponudbe Goriške regije.

V kolektiv želimo sprejeti sodelavca-ko, ki ima izkušnje s produkcijskim in organizacijskim delom, ki pozna področje nevladnih organizacij in ima izkušnje s prijavami na razpise na kulturnem/socialnem področju. Zanimajo nas kandidati-ke s svojo vizijo razvoja in idejami, kako lahko svoje dosedanje izkušnje uporabijo pri delu v naši organizaciji.

Ponujamo sodelovanje za obdobje 2022/26.


Posameznice/ki, ki vas zanima producentsko delo v – TNK – nam pišite na info@tnk.si.