Skip to content
TNK

AVGUST, magična pravljica za odrasle išče gostitelje!

by TNK
64 64 people viewed this event.

“Avgust” je predstava o dečku, kjer skozi predmete, govorjeno besedo in glasbo zgodbo pripovedujejo trije ustvarjalci: Maja Poljanec Nemec, Miha Nemec in Tomi Novak.
Gre za priredbo besedila švicarsko-nemškega pisatelja Hermana Hessa, katerega dela so zaznamovala duhovnost in vzhodna filozofija,.

Avgust je fantek, sin mlade revne vdove, ki je moža izgubila v nesreči še pred otrokovim rojstvom. Mati v svojega sinka polaga vse sanje, upanje in na tem svetu ni želje, ki je ne bi imela zanj. Soseda, malce čudaškega starčka prosi, če bi mu bil boter. Ta za krstno darilo ponudi, da za sina izpolni eno željo. Mater navadno darilo zmede, vendarle si v zadnjem trenutku le nekaj zaželi – in želja se na otroku začne čudežno izpolnjevati …

Predstava je nastala v sodelovanju Studia SNG Nova Gorica in Teatra na konfini. Ponovitve in gostovanja predstave v letu 2024 se izvajajo v okviru programa “Odri v soseski” GO EPK2025!

Ponujamo obisk predstave gostiteljem, ki bi jo gostili v večjem prostoru ali  stanovanju. Dogodek traja 1uro in 15 minut.
Za več informacij nas kontaktirajte na info@tnk.si

 

To register for this event email your details to info@tnk.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-03-01 @ 07:00 PM to
2024-03-31 @ 08:30 AM

Share With Friends